Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Dreamgirls

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Neljän­nes­vuo­si­sa­ta sit­ten Broa­dwayl­la yleisöt val­loit­ta­nee­seen mu­si­kaa­liin poh­jau­tu­va Dream­girls si­joit­tuu 1960- ja 1970-­lu­vuil­le ja seu­raa kol­men nai­sen Ef­fien, Dee­nan ja Lor­rel­lin muo­dos­ta­man lu­paa­van The Drea­met­tes -yh­tyeen nou­sua täh­tey­teen.

Neljän­nes­vuo­si­sa­ta sit­ten Broa­dwayl­la yleisöt val­loit­ta­nee­seen mu­si­kaa­liin poh­jau­tu­va Dream­girls si­joit­tuu 1960- ja 1970-lu­vuil­le ja seu­raa kol­men nai­sen Ef­fien (Jen­ni­fer Hud­son), Dee­nan (Beoncé Know­les) ja Lor­rel­lin (A­ni­ka No­ni Ro­se) muo­dos­ta­man lu­paa­van The Drea­met­tes -yh­tyeen nou­sua täh­tey­teen. Kaik­ki on mah­dol­lis­ta, kun us­koo unel­miin­sa.
Täy­tyy sa­noa, että näin upeaa ja ko­meas­ti näy­tel­tyä, tai­dok­kaas­ti ku­vat­tua ja viih­dyttävää mu­si­kaa­lia en ole kat­so­nut mies­muis­tiin! Ame­ri­can idol­sin voit­ta­ja Jen­ni­fer Hud­son te­kee to­del­la häikäi­sevän lä­pi­mur­to­roo­li­suo­ri­tuk­sen, jos­ta hän nap­pa­si nais­si­vuo­san Os­ca­rin vuon­na 2006, eikä hä­nen ää­nessäkään ole mitään moi­tit­ta­vaa. Mu­ka­na on myös Ja­mie Foxx, sekä ta­ka­vuo­sien ko­me­diatäh­ti Ed­die Murp­hy, jo­ka ei ole pitkään ai­kaan ol­lut mu­ka­na missään näin hyvässä pro­jek­tis­sa ja te­kee vielä hyvän roo­lin Ja­mes Thun­der Ear­lynä. Si­vuo­sas­sa vi­lah­taa myös Dan­ny Glo­ver (Tap­pa­va Ase).
Kun ei ole moi­tit­ta­vaa, niin ei. Lisäk­si, kun pa­la­set lok­sah­ta­vat pai­kal­leen jo­ka suh­tees­sa, niin hyvä tu­lee. Jos tähän men­nessä et ole mu­si­kaa­leis­ta pitä­nyt, niin kan­nat­taa kat­soa tämä ja tehdä päätös vas­ta sen jäl­keen. Tämä jättää oi­keas­ti hyväl­le mie­lel­le. Dream­girls to­del­la sven­gaa ja rok­kaa, bra­vo!

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva näyttää perin laadukkaalta. Värit ovat kirkkaat, selkeät, ja miellyttävät. 5.1-ääniraita toimii todella mainiosti. Musiikki kuulostaa todella hyvältä ja tarkalta. Ekstroissa nähdään pidennettyjä ja vaihtoehtoisia kohtauksia 12-kappaletta, joiden kokonaiskesto on n.35min. Lisäksi mukana on Beyoncén musiikkivideo ”listen” 4min. Ekstrat ovat tekstitetty suomeksi musiikkivideota lukuun ottammatta. Kummalliselta tuntuu, että levyllä ei ole kommenttiraitaa.(TK)

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2006Kesto: 125 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
Anamorfinen 2.34
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(13)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 13 vuotta.
VET: 204489EAN: 7332431026421

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Paramount) ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy