Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Netflix

Kaikki pelissä

Against All Odds 

Elokuva:
Kuva & Ääni:

Elokuva

Yh­den louk­kaan­tu­mi­sen päässä un­ho­las­ta riu­tu­va jenk­ki­fu­taa­ja suos­tuu jäl­jittämään ma­fioo­son ka­don­nut­ta tyttöystävää.

Yh­den louk­kaan­tu­mi­sen päässä un­ho­las­ta riu­tu­va jenk­ki­fu­taa­ja (Jeff Brid­ges) suos­tuu jäl­jittämään ma­fioo­son (Ja­mes Woods) ka­don­nut­ta tyttöystävää (Rac­hel Ward).
Mek­si­kon tu­ris­ti­mai­se­mien lä­pi mean­de­roi­va tril­le­ri so­vit­taa yh­teen vaa­raa ja ro­man­tiik­kaa, eikä ole va­lin­nois­saan tur­han kli­sei­nen. Sil­ti ko­ko­nai­suus tun­tuu ny­kyo­tan­nal­la uni­sel­ta tri­piltä, jo­ka va­kuut­taa enemmän mai­se­mil­laan kuin juo­nel­laan tai vä­ki­sin keh­key­tyvällä kol­miod­raa­mal­laan.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä kuva ylittää perus-DVD:n. Selkeä ja miellyttävän ongelmattomasti soiva ääniraita. (IJ)
07/04/2021

Traileri

Tekniset tiedot

Formaatti: Netflix
 
Vuosi: 1984Kesto: 121 minuuttia
Julkaisija: NetflixKuva:
1.85
  
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Netflix) ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy