Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

American Graffiti

Svengijengi '62 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1973Kesto: 78 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.33
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Best of Ame­ri­can Graf­fi­ti oli tup­la-LP, jo­ka muut­ti mo­nen meikäläi­sen­kin elämän.

Best of Ame­ri­can Graf­fi­ti oli tup­la-LP, jo­ka muut­ti mo­nen meikäläi­sen­kin elämän. Hur­ri­ga­nes nou­si rock ‘n' roll re­vi­va­lin an­sios­ta hui­pul­le, buut­sit ja sar­ka­ta­kit il­mes­tyivät ka­tu­ku­vaan. Elo­ku­va jäi vä­hemmäl­le, mut­ta ny­kypäivänä sen ar­von voi tun­nus­taa. Wolf­man Jack, Hot Rods, 50's rock ja 60's surf, al­ko­ho­li­ra­jat, va­leh­te­le­vat tei­nit, tu­le­vai­suus ja nau­ret­ta­va lu­kio­lais­seu­rus­te­lu. Jo­tain siitä oli tut­tua meil­le­kin.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuvattiin Techniscopena, joka antaa laajan kuvan, mutta 16 mm:n dokumenttien ulkonäön, hienoisen rakeisuuden. Tämä oli harkittua, se loi toden tuntua. Toiminta tapahtuukin hämärässä. Kohtuullinen DS-raita toistaa ainakin erinomaisesti mukaan miksatun jatkuvan soundtrack-musiikin, mikä oli vallankumouksellista aikanaan. Ekstroissa 78 min. hyvä dokumentti, joka mm. vinkkaa, kuinka Lucasin ja FF Coppolan pioneerityöt näkyvät (THX auton rekkarissa, Dementia 13 leffamainoksessa). (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy