Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Netflix

The Movies that Made Us

Elokuva:
Kuva & Ääni:

Elokuva

U­pean "T­he Toys that Ma­de Us" -­sar­jan si­sar­teos pu­reu­tuu nos­tal­gi­ses­ti 80-­lu­vun merk­kie­lo­ku­viin: "­Dir­ty Dan­cing", "­Ho­me Alo­ne", "G­host­bus­ters" ja "­Die Hard".

U­pean "T­he Toys that Ma­de Us" -sar­jan si­sar­teos pu­reu­tuu nos­tal­gi­ses­ti 80-lu­vun merk­kie­lo­ku­viin: "Dir­ty Dan­cing", "Ho­me Alo­ne", "G­host­bus­ters" ja "Die Hard". Sisä­pii­riläis­ten haas­tat­te­lui­hin no­jaa­va ne­lio­sai­nen do­ku­ment­ti­sar­ja löytää viih­dyttävän ot­teen, jo­ka si­littää vuo­sien kul­taa­mia muis­to­ja myötä­kar­vaan ja kuin ih­meen kau­pal­la myös hi­ve­nen uut­ta ker­rot­ta­vaa koh­de-e­lo­ku­vis­taan. Näin vielä kaik­kien do­ku­ment­tien, kom­ment­ti­rai­to­jen ja net­tiar­tik­ke­lei­den jäl­keen.
Tämä sar­ja kuu­luu jo­kai­sen lef­fa­fa­nin kat­se­lu­lis­tal­le — ehkä jo­pa nii­den­kin, joi­den suo­sik­kei­hin nämä neljä elo­ku­vaa eivät sat­tui­si kuu­luu­maan. Sar­jaa lie­nee lu­vas­sa lisää kau­sia.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva ja ääni. (IJ)
12/02/2020

Tekijät

Tekniset tiedot

Formaatti: Netflix
 
Vuosi: 2019Kesto: 189 minuuttia
Julkaisija: NetflixKuva:
1.78
  
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Netflix) ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy