Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Big C

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Lau­ra Lin­ney täh­dittää pal­kit­tua draa­ma­ko­me­diaa, jos­sa per­heenäi­ti saa uu­den pers­pek­tii­vin elämäänsä sai­ras­tut­tuaan syöpään.

Lau­ra Lin­ney täh­dittää pal­kit­tua draa­ma­ko­me­diaa, jos­sa per­heenäi­ti saa uu­den pers­pek­tii­vin elämäänsä sai­ras­tut­tuaan syöpään. Tie­to siitä, että ai­kaa ei ole pal­jon jäl­jellä opet­taa ole­maan spon­taa­nim­pi ja ot­ta­maan ilon ir­ti jo­kai­ses­ta het­kestä, mut­ta san­ka­rit­ta­ren pi­men­nos­sa pitämää lä­hi­pii­riä uu­si elämän­mal­li ou­dok­sut­taa.
Mus­tal­la huu­mo­ril­la maus­tet­tu sar­ja ir­rot­taa nau­ru­ja ab­sur­deil­la ti­lan­teil­la ja eri­kois­ten hah­mo­jen kom­mel­luk­sil­la. Sa­mal­la se opet­taa ajat­te­le­maan elämän prio­ri­teet­te­ja uu­del­la ta­val­la: mitä it­se te­ki­sit jos tietäi­sit että ai­kaa ei ole pal­jon jäl­jellä? The Big C viih­dyttää ja herättää ajat­te­le­maan. Tämän vuok­si suo­si­tel­ta­vaa viih­dettä.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva on moitteeton ja ääni hyvä. Mitäänsanomattomiin ekstroihin kuuluu dokumentti, näyttelijöiden haastatteluja ja pieleen menneitä otoksia. (EM)
07/07/2012

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2010Kesto: 348 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5051162293019

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony) ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy