Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Outsiders

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1983Kesto: 87 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 2.39
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
  EAN: n/a

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

Su­san Eloi­se Hin­to­nin tun­ne­tuim­paan nuor­ten­kir­jaan, Me kol­me ja jen­gi, pe­rus­tu­va ta­ri­na tul­sa­lai­sis­ta ras­vik­sis­ta ja sno­beis­ta.

Su­san Eloi­se Hin­to­nin tun­ne­tuim­paan nuor­ten­kir­jaan, Me kol­me ja jen­gi (1967), pe­rus­tu­va ta­ri­na tul­sa­lai­sis­ta ras­vik­sis­ta ja sno­beis­ta. Puo­lik­las­sik­ko, mut­ta so­siod­raa­ma tun­tuu hie­man van­hen­tu­neel­ta, aa­vis­tuk­sen naii­vil­ta ja me­lod­ra­maat­ti­sel­ta. Kaar­ti on huo­mat­ta­van mie­len­kiin­toi­nen: Es­te­vez, Dil­lon, Macc­hio, Sway­ze, Lowe, Waits. Dia­ne La­ne vas­taa nais­kau­neu­des­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvännäköinen, hyvin laaja kuva. Toki hieman aliasing-välkyntää ja rakeisuutta. DD2.0 –ääniraita on vähintäänkin selkeä. Alkaa Themin ”Glorialla”. Ekstroihin on tallennettu traileri. (PS)

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy