Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Tuijottava katse

The Mirror Crack'd 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Bond-oh­jaa­ja­na kun­nos­tau­tu­neen Ha­mil­to­nin Miss Marp­le -­fil­ma­ti­soin­ti tois­taa van­haa kaa­vaa sa­maan ta­paan kuin mur­ha­rou­va­kin omas­sa jät­ti­tuo­tan­nos­saan.

Bond-oh­jaa­ja­na kun­nos­tau­tu­neen Ha­mil­to­nin Miss Marp­le -fil­ma­ti­soin­ti tois­taa van­haa kaa­vaa sa­maan ta­paan kuin mur­ha­rou­va­kin omas­sa jät­ti­tuo­tan­nos­saan. Agat­ha Ch­ris­tiellä oli kui­ten­kin enemmän uu­sia maus­tei­ta so­pas­saan. Kas­ti on edel­leen hil­litön: Eli­za­beth Tay­lor, Rock Hud­son, Kim No­vak, To­ny Cur­tis.

Kuva, ääni & ekstrat

Pliisut värit, mutta muuten tyydyttävä kuva. Takakannen mukaan tämä on DD Mono, mutta ainakin korvakuulolta tämä on pikimminkin Dolby Surround. Ekstroissa tv-mainokset, kolmen muun elokuvan trailerit ja biografiat. (PS)

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1980Kesto: 101 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
Anamorfinen 1.77
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy