Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

007 - A View to a Kill

007 ja kuoleman katse 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1985Kesto: 126 minuuttia
Julkaisija: MGMKuva:
1080p 2.35
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (MGM) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ro­ger Moo­ren vii­mei­nen keik­ka Ja­mes Bon­di­na on kestä­nyt hy­vin vuo­sia — var­sin­kin ver­tai­lus­sa tätä seu­ran­nei­den yhä lap­sel­li­sem­mik­si ja päämäärättömäm­mik­si käy­nei­den 007-­ral­lien kans­sa.

Ro­ger Moo­ren vii­mei­nen keik­ka Ja­mes Bon­di­na on kestä­nyt hy­vin vuo­sia — var­sin­kin ver­tai­lus­sa tätä seu­ran­nei­den yhä lap­sel­li­sem­mik­si ja päämäärättömäm­mik­si käy­nei­den 007-ral­lien kans­sa. Nyt KGB:n ja­los­ta­ma psy­ko­paat­ti (hyvän­tuu­li­sen pa­han­tah­toi­nen Ch­ris­top­her Wal­ken) ha­luaa jättää merk­kinsä Yh­dys­val­to­jen Pii­laak­soon, tai ehkä enem­min­kin sen pai­kal­le.
Vauh­di­kas, su­la­va ja haus­ka agent­ti­seik­kai­lu on nyt terävä­piir­to­na kuin tuu­lah­dus ajal­ta en­nen to­si­maail­maa. Toi­sin sa­noen ky­seessä on mitä par­hain­ta elo­ku­vaes­ka­pis­mia. Juo­ni rul­laa, läppä lentää ja stunt­te­ja myö­ten kaik­ki on ki­vas­ti koh­dil­laan ja old skool -hen­gessä ai­toa.
Vii­meistään nyt täy­tyy myöntää, että vaik­ka Sean Con­ne­ry oli­kin se en­simmäi­nen ja oi­kea Bond on myös Moo­re omal­la ta­val­laan ai­van yhtä oi­kea Bond. Moo­ren Bond on char­mant­ti, su­la­va­pu­hei­nen, te­hok­kaan vähäe­lei­nen ja — luo­jan kii­tos — eng­lan­ti­lai­nen her­ras­mies­va­koo­ja. Te­kijöi­den sil­loin tällöin esiin nos­ta­ma aja­tus ame­rik­ka­lai­ses­ta pääo­sanäyt­te­lijästä tyy­liin Burt Rey­nolds on puis­tat­ta­va har­ha­lau­kaus, jol­ta elo­ku­va­maail­ma on on­nek­si tois­tai­sek­si vält­ty­nyt. On­nek­si yk­si saa­gan luo­jis­ta, tuot­ta­ja Al­bert R. Broc­co­li, il­mei­ses­ti pi­ti in­tui­tii­vi­ses­ti pin­tan­sa tässä asias­sa.

Kuva & ääni

Erinomainen kuva on terävä, vakaa ja väritoistoltaan luonteva. Hyppylaituri Eiffel-tornin nokalla ja Mooren kasvojen uurteet pistävät silmään, mutta myös muutoin jälki on ilahduttavan erottelevaa. Sulava ääniraita pysyy vaivatta mukana dialogissa, tehosteissa ja teemamusiikissa.

Ekstrat

Ekstroissa mainio kooste elokuvan synnystä (37 min.), tekijöiden kommenttiraita sekä sekalainen sarja koosteita, poistettuja kohtauksia, trailereita ja musiikkivideoita kömpelön valikon taakse piilotettuna. Kyseessä on brittipainos, joka on identtinen suomalaisen julkaisun kanssa. (IJ)
27/11/2020

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy