Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Netflix

Barry

Elokuva:
Kuva & Ääni:

Tekniset tiedot

Formaatti: Netflix
 
Vuosi: 2016Kesto: 104 minuuttia
Julkaisija: NetflixKuva:
1.78
  
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Mie­len­kiin­toi­nen aja­tus­leik­ki Ba­rack Oba­man nuo­ruus­vuo­sis­ta ylio­pis­to-o­pis­ke­li­ja­na New Yor­kis­sa.

Mie­len­kiin­toi­nen aja­tus­leik­ki Ba­rack Oba­man nuo­ruus­vuo­sis­ta ylio­pis­to-o­pis­ke­li­ja­na New Yor­kis­sa. Co­lum­bian ylio­pis­tol­le 1980-lu­vun al­kuun kes­kit­tyvä draa­ma sol­juu kiin­nos­ta­vas­ti ja New Yor­kin lai­naa­min sä­vyin il­meikkääs­ti. Ker­to­mus elää en­nen kaik­kea pääo­san­sa De­von Ter­rel­lin hie­nos­ta roo­li­suo­ri­tuk­ses­ta, jo­ka siirtää uu­tis­ku­vis­ta tu­tun Pre­si­dent­ti Oba­man us­kot­ta­vas­ti ha­pui­le­vak­si opis­ke­lij­po­jak­si.
E­lo­ku­va tal­lus­taa il­mei­ses­ti pol­kuaan var­sin us­kol­li­ses­ti Oba­man aset­ta­man esi­ku­van mu­kai­ses­ti. Sil­ti usein pää­limmäi­nen vai­ku­tel­ma on tun­ne ar­ki­ses­ta fik­tios­ta, jo­ka sa­noo kai­ken ää­neen, mut­ta ker­too sil­ti pääo­sas­taan vä­hemmän kuin voi­si toi­voa. Lop­pu­tu­lok­se­na on kau­niis­ti ku­vi­tet­tu ajan­jak­so­ku­vaus ja elämän­ker­ta, jo­ka paik­kaa au­kot tie­dois­saan ko­vin ta­va­no­mai­sil­la kli­seillä ja tyhjällä il­mal­la.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva ja ääni. (IJ)
10/02/2020

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy