Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
4K / UHD

Guadians of the Galaxy

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

O­min­ta­kei­nen ava­ruus­sa­tu ga­lak­sin hy­vik­sistä, jot­ka ar­ki­sis­ta mur­heis­taan huo­li­mat­ta ovat hy­vyy­den puo­lel­la.

O­min­ta­kei­nen ava­ruus­sa­tu ga­lak­sin hy­vik­sistä, jot­ka ar­ki­sis­ta mur­heis­taan huo­li­mat­ta ovat hy­vyy­den puo­lel­la. Ku­vas­tol­taan elo­ku­va on kuin mo­der­ni­soi­tu ver­sio van­has­ta Oli­pa ker­ran elämä -sar­jas­ta, jos­kin nyt so­luil­ta, ve­ri­suo­nil­ta ja ke­hon kal­voil­ta näyttävät yli­suu­ret ark­ki­teh­too­ni­set kap­pa­leet kuu­lu­vat ava­ruu­sa­luk­sil­le. Kaik­keen to­ki se­koit­tuu enemmän kuin vähän Täh­tien so­taa ja Star Tre­kiä, jo­ten ko­ko­nai­suus lie­nee jo­ta­kin lä­hempänä Oli­pa ker­ran ava­ruus -sar­jaa.
E­lo­ku­va ve­toaa pait­si ek­sent­ri­sellä miljööllään myös ar­keen is­tu­val­la in­hi­mil­li­syy­dellä ja huu­mo­ril­laan. Ta­ri­nan kol­man­teen osaan on ken­ties vai­kea päästä sisään kyl­miltään kah­ta edel­li­so­saa nä­kemättä, mut­ta jo pelkästään tämä osa ko­ko­nai­suut­ta mais­tuu elin­voi­mai­sel­ta. Elo­ku­van asen­ne on koh­dil­laan ja ote sekä let­keän remp­seä että aa­vis­tuk­sen il­ki­ku­ri­nen, mikä on voit­toi­sa miks­tuu­ra.

Kuva

Kuva on häikäisevän erotteleva aina alkukuvien avaruusrotan karvoista moninaisiin muihin avaruusoloihin. Värikylläinen ja vakaa jälki näyttää ihastuttavalta kaikissa tilanteissa. Pelkästään elokuvan fantastinen miljöö tekee tästä näkemisen arvoisen supersankarielokuvan.

Ääni

Virkeä ääniraita aloittaa vahvasti musiikin käytöllä ja yltää läpeensä satumaiseen tieteissirkukseen. Dialogi on skarpin luontevaa ja tehosteet tehtäviensä tasalla.

Ekstrat

Ekstrat löytyvät boksin HD-levyltä, missä elokuvan kaveriksi tarjoillaan ohjaajan kommenttiraita, poistettuja kohtauksia (8 min.), mokia (6 min.) ja pari koostetta (yht. 20 min.). (IJ)
26/12/2023

Traileri

Tekniset tiedot

Formaatti: 4K / UHD
 
Vuosi: 2023Kesto: 150 minuuttia
Julkaisija: MarvelKuva:
4K HDR 2.39
Ääniraita: Dolby Atmos
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7333018027336

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Marvel) ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy