Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Shooter

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2007Kesto: 126 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
MPEG-2 2.35*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 204534EAN: 7332431994140

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Paramount) ellei toisin mainita.

Kuvat

Elokuva

Na­pak­ka JFK-­vai­kut­tei­nen toi­min­tajännä­ri en­ti­sestä me­ri­jal­kaväen tark­ka-am­pu­jas­ta, jo­ka luu­lee pal­ve­le­van­sa maa­taan, mut­ta huo­maa­kin tul­leen­sa la­vas­te­tuk­si pre­si­den­tin mur­hay­ri­tyk­sestä.

Na­pak­ka JFK-vai­kut­tei­nen toi­min­tajännä­ri en­ti­sestä me­ri­jal­kaväen tark­ka-am­pu­jas­ta (Mark Wahl­berg), jo­ka luu­lee pal­ve­le­van­sa maa­taan, mut­ta huo­maa­kin tul­leen­sa la­vas­te­tuk­si pre­si­den­tin mur­hay­ri­tyk­sestä. Jä­merän määrä­tie­toi­sin ve­doin ete­nevä ta­ri­na on­nis­tuu se­koit­ta­maan his­to­riaa ja sa­la­liit­toe­lo­ku­vien kli­seitä hämmäs­tyttävän tuo­reek­si ja viih­dyttäväk­si kei­tok­sek­si, jon­ka ai­ka­na kat­set­ta on vai­kea siirtää kan­kaal­ta.
Ta­ri­na ei epäi­lemättä kestäi­si syväa­na­lyy­siä, ja lä­hemmässä tar­kas­te­lus­sa myös si­vuo­sien hah­mot al­ka­vat re­peillä lii­ma­pah­veis­taan, mut­ta lo­pul­ta tällä on hy­vin vähän mer­ki­tystä sillä tun­nel­ma py­syy yllä ki­helmöivän hy­vin ja toi­min­ta rul­laa luon­no­nil­miön lail­la. Kii­tos kuu­lu­nee pait­si "T­rai­ning Day":n oh­jaa­jal­le, jo­ka osaa vetää kat­so­jan ta­pah­tu­mien imuun vielä to­si-tv:tä­kin tii­viim­min, mut­ta myös pääo­san Mark Wahl­ber­gil­le, jol­la näyttää riittävän ka­ris­maa ja us­kot­ta­vuut­ta. Ai­na­kin toi­min­tatäh­dek­si.

Kuva & ääni

Tältä teräväpiirtokuvan pitääkin näyttää - ei mitään puolivillaista HD Readyä ja kohinavaimennettua DVD-siirtoa, vaan koko HD-matriisin täydeltä yksityiskohtia, kirkkaita kylläisiä värejä ja puhdasta dynaamista liikettä. Kuva on sanalla sanoen kaunis - levollinen, luonnollinen ja räjähtävimmilläänkin vielä moitteettoman hallittu. Mark Mancinan musiikilla terästetty ääniraita on niin ikään elävä ja tehokas toimintaraita, ja myös teknisesti virheetön, vaikka anti ei edustakaan aivan samassa määrin kirkkainta kärkikastia kuin kuvapuoli.

Ekstrat

Ekstroista löytyy vaisu ohjaajan kommenttiraita, hyvä making of (22 min.), 7 poistettua kohtausta (12 min.), mielenkiintoinen joskin irrallinen dokumentti Philadelphian Independence Hallista (7 min.) ja hyvä traileri tilaäänin. Kaikki ekstrat tarjotaan ilahduttavasti teräväpiirtomuodossa. Ekstrat tarjoillaan HD-muodossa ilman suomenkielistä tekstitystä. (IJ)
03/11/2008

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy