Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Migration

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2023Kesto: 83 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
1080p 2.39
Ääniraita: Dolby Atmos
Dolby Digital 7.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 7333018028999

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Vir­keän hyvän­tuu­li­nen ko­ko per­heen -­seik­kai­lu sor­sa­per­heestä, jo­ka va­pau­tuu ko­ti­lam­men ve­to­voi­mas­ta ja sin­gah­taa seik­kai­lul­le etelää koh­ti.

Vir­keän hyvän­tuu­li­nen ko­ko per­heen -seik­kai­lu sor­sa­per­heestä, jo­ka va­pau­tuu ko­ti­lam­men ve­to­voi­mas­ta ja sin­gah­taa seik­kai­lul­le etelää koh­ti. Mat­kal­le Uu­des­ta Eng­lan­nis­ta New Yor­kin kaut­ta Ja­mai­kal­le mah­tuu li­ki­main niin pal­jon sä­pinää kuin ki­lo­met­rien ja lin­tu­pers­pek­tii­vin poh­jal­ta voi­si odot­taa.
Hy­ker­ryttä­vistä Mi­nions-pät­kistään tun­ne­tun Il­lum­ni­na­tions-s­tu­dion ani­maa­tio on ihas­tut­ta­van tuo­re ja ener­gi­nen epi­so­di, jos­sa pik­se­lit kar­ke­loi­vat ja sydän­kin tun­tuu le­pat­ta­van mu­ka­na ta­ri­nas­sa. Sa­no­ma­na on oman mu­ka­vuu­sa­lueen laa­jen­ta­mi­nen, minkä voi tehdä uh­ka­roh­keas­ti tai määrä­tie­toi­ses­ti as­kel­taen, mut­ta pääa­sia on, että se tu­lee teh­tyä.

Kuva

Komea kuva on rikkaan värikylläinen, vakuuttavan terävä ja animaatiotyylimtään elävän vauhdikas. Vesi pärskyy, pilvet väistyvät lentäjien tieltä ja miljöö New Yorkia myöten näyttää hyvältä.

Ääni

Virkeä ääniraita soljuu ympäri tilaa ja suomenkielinen dubbaus ottaa sekin paikkansa luontevasti. Alkuperäinen englanninkielinen raita on tuttuu tapaan Dolby Atmos -muodossa ja suomenkielinen dubbi 7.1-kanavaisena Dolby Digital Plussana. Ensiluokkainen dubbi ei jää kuitenkaan kakkoseksi tässä.

Ekstrat

Ekstraton. (IJ)
21/06/2024

Traileri

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy