Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Taivaallinen rakastaja

Chances Are 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Tämä ko­me­dia oli­si pitä­nyt tehdä jo 1970-­lu­vul­la, kun sie­lun­vael­luk­ses­ta kir­joi­tet­tiin in­nok­kaas­ti.

Tämä ko­me­dia oli­si pitä­nyt tehdä jo 1970-lu­vul­la, kun sie­lun­vael­luk­ses­ta kir­joi­tet­tiin in­nok­kaas­ti. Mie­len­kiin­toi­nen fan­ta­sia-ai­he: mies kuo­lee, mut­ta syn­tyy uu­des­taan (e­ri­no­mai­nen Ro­bert Dow­ney). Myö­hem­min hän ta­paa en­ti­sen vai­mon­sa (Cy­bill Shep­herd) ja al­kaa yllättäen muis­taa. Ryan O'­Neal soit­taa tois­ta viu­lua. Tar­kal­leen ot­taen per­vers­si lop­pu ame­rik­ka­lai­sek­si elo­ku­vak­si.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuvan taso vaihtelee, rakeisuutta ja kuvakohinaa. Katsojaa tämä ei kuitenkaan kovinkaan paljon haittaa. Mukavan pehmeästi kerrontaa eteenpäin vievä DS-ääniraita. Ei paljon tilatoimintaa kuitenkaan. Ekstroissa vain traileri ja biografiat. (PS)

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1989Kesto: 104 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.79
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy