Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Orm punainen

The Long Ships 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

”­Pitkät lai­vat ja pitkät mie­het!” toi­tot­taa tämän vii­kin­ki-ee­pok­sen trai­le­ri, eikä it­se elo­ku­va jää ta­hat­to­mas­sa ko­mii­kas­sa toi­sek­si. Nor­ja­lai­set vii­kin­ki­vel­jek­set kaap­paa­vat ku­nin­kaan hau­ta­jais­lai­van ja tämän kau­niin tyttä­ren läh­teäk­seen et­simään ta­run­hoh­tois­ta kul­ta­kel­loa. Toi­mi­va sa­tu­seik­kai­lu, mut­ta hie­man liian pitkä pri­me ti­me –­kat­se­luai­kaan­sa lep­poi­sa­na tal­vi-il­tapäivänä.
Ver­rat­tain le­vol­li­nen, vä­ri­tois­tol­taan hy­vin säi­ly­nyt ku­va ja toi­mi­va­laa­tui­nen mo­no-ää­ni­rai­ta. Ekst­rois­sa elo­ku­van trai­le­ri. (IJ)

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1963Kesto: 121 minuuttia
Julkaisija: ColumbiaKuva:
Anamorfinen 2.15
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 69483EAN: 5050582082852

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Columbia) ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy