Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Orm punainen

The Long Ships 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1963Kesto: 121 minuuttia
Julkaisija: ColumbiaKuva:
Anamorfinen 2.15
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 69483EAN: 5050582082852

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Columbia) ellei toisin mainita.

Elokuva

”­Pitkät lai­vat ja pitkät mie­het!” toi­tot­taa tämän vii­kin­ki-ee­pok­sen trai­le­ri, eikä it­se elo­ku­va jää ta­hat­to­mas­sa ko­mii­kas­sa toi­sek­si. Nor­ja­lai­set vii­kin­ki­vel­jek­set kaap­paa­vat ku­nin­kaan hau­ta­jais­lai­van ja tämän kau­niin tyttä­ren läh­teäk­seen et­simään ta­run­hoh­tois­ta kul­ta­kel­loa. Toi­mi­va sa­tu­seik­kai­lu, mut­ta hie­man liian pitkä pri­me ti­me –­kat­se­luai­kaan­sa lep­poi­sa­na tal­vi-il­tapäivänä.
Ver­rat­tain le­vol­li­nen, vä­ri­tois­tol­taan hy­vin säi­ly­nyt ku­va ja toi­mi­va­laa­tui­nen mo­no-ää­ni­rai­ta. Ekst­rois­sa elo­ku­van trai­le­ri. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy