Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Get Over It - älä jätä minua

Get Over It 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2001Kesto: 82 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.77
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Tyttöystävä läh­tee ällöttävän backst­reet­boy­sin mat­kaan, mut­ta rui­pe­lo-­Ro­meo us­koo löytävänsä Sha­kes­pea­res­ta tu­kea.

Tyttöystävä läh­tee ällöttävän backst­reet­boy­sin mat­kaan, mut­ta rui­pe­lo-Ro­meo us­koo löytävänsä Sha­kes­pea­res­ta tu­kea. Kli­sei­sestä ai­hees­ta huo­li­mat­ta hie­man ta­val­lis­ta pa­rem­pi tei­ni­ko­me­dia.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva. Erinomainen 5.1-ääni pitää säätää etukäteen valikosta. Ekstroissa kaksi musiikkivideota, 8 poistettua kohtausta, mainosdokumentti ja Martin Shortin poistettuja kohtauksia. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy