Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

The Last Letter from Your Lover

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2020Kesto: 109 minuuttia
Julkaisija: SF FilmKuva:
1080p 2.39
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7333018020399

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (SF Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kah­des­sa ajas­sa ete­nevä ta­ri­na jour­na­lis­tis­ta, jo­ka kai­ve­lee vuo­si­kym­me­niä van­haa kol­miod­raa­maa.

Kah­des­sa ajas­sa ete­nevä ta­ri­na jour­na­lis­tis­ta (Fe­li­ci­ty Huff­man), jo­ka kai­ve­lee vuo­si­kym­me­niä van­haa kol­miod­raa­maa. Mo­der­nin päivän Eng­lan­ti ja 60-lu­vun Ri­vie­ra lo­mit­tu­vat uni­sek­si dek­ka­rik­si, jo­ka mais­tuu ben­sas­sa kas­te­tul­ta har­le­kii­ni­no­vel­lil­ta. Tu­li­ti­kut ovat kui­ten­kin huk­ku­neet jo­hon­kin.
Ta­ri­na ja kuo­si ovat koh­dil­laan, mut­ta sekä roo­li­suo­ri­tuk­set että au­dio­vi­suaa­li­nen kuo­si jäävät har­mil­li­sen va­nut­tu­neik­si. Tun­teis­ta puut­tuu pa­lo ja ta­pah­tu­mil­ta us­kot­ta­vuus, mut­ta har­mit­to­ma­na peh­mo-Hitch­coc­ki­na tämä on aut­ta­van viih­dyttävä.
Fe­li­ci­ty Huff­man on tu­tun hyvä epä­ta­val­li­ses­sa si­vuo­sas­saan, mut­ta muu­toin näyt­te­lijä­va­lin­nat töksähtävät. Tun­nel­ma on ko­meas­ta pe­rio­di­pa­ti­nas­ta ja mo­der­nis­ta ro­soi­suu­des­ta huo­li­mat­ta va­nut­tu­nut. Ko­ko­nai­suus tun­tuu nä­tiltä ajan­tap­po­veh­keeltä, jon­ka tek­ni­nen kuo­si ei ai­van ole tehtä­viensä ta­sal­la vaik­ka sisältö on­kin an­tau­muk­sel­la maa­lat­tua.
E­lo­ku­va pe­rus­tuu Jo­jo Moye­sin sa­man­ni­mi­seen ro­maa­niin (2012).

Kuva

Valokeilassa pehmeä, mutta muutoin komean jäsentynyt kuva tarjoaa periaatteessa näyttävää periodikuvaa. Vaikutelma on tunnelmallinen, mutta erikoisesti tyylitelty - tätä katsoessa haluaa useamman kerran hieraista tahrat silmälaseista vaikka laseja ei käytäkään.

Ääni

Hillitty ja hallittu ääniraita laventaa antiaan vähäeleisesti. Dialogi välittyy luontevasti, mutta kuvan utuisuus levittäytyy sekin kuin varkain myös äänipuolelle.

Ekstrat

Ekstraron. (IJ)
26/11/2021

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy