Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kuoleman kerros

Para entrar a vivir 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2006Kesto: 67 minuuttia
Julkaisija: Future FlmKuva:
Anamorfinen 1.78*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
VET: 240715EAN: 6416548540412

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Flm) ellei toisin mainita.

Elokuva

Tämä on täyttä ty­tinää.

Tämä on täyttä ty­tinää. Es­pan­ja­lai­sen goot­ti­kau­hun pe­rin­tei­den mu­kai­ses­ti hyytävää jän­ni­tystä, jos­sa yli­luon­nol­li­nen ai­nes ei oi­keas­taan ole lain­kaan mu­ka­na. Ih­mi­sen to­del­li­nen hul­luus hyytää kaik­kein il­keim­min.
Nuo­ri­pa­ri läh­tee ha­ke­maan vuok­ra-.a­sun­toa, jo­ta vä­littäjä ke­huu, vaik­ka asun­to on sil­minäh­den tör­kyi­nen ja ta­lo syrjäi­nen. Mut­ta kun tätä tu­let kat­so­maan, ei riitä, että otat mu­kaa­si vä­littäjän bro­syy­rit.
Ikävä kyllä tril­le­riä ei pys­tytä lo­pet­ta­maan yhtä is­keväs­ti kuin juon­ta ke­hi­tellään. Jo­ka ta­pauk­ses­sa kat­so­jaa häm­mentää tie­to siitä, että näin hyvä kau­hue­lo­ku­va teh­tiin ai­koi­naan suo­raan te­le­vi­siol­le.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääni. Ei ekstroja. (PS)
24/01/2011

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy