Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Netflix

Virgin River - 1. kausi

Elokuva:
Kuva & Ääni:

Tekniset tiedot

Formaatti: Netflix
 
Vuosi: 2019Kesto: 400 minuuttia
Julkaisija: NetflixKuva:
2.4
  
 
Ikäraja:
(13)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 13 vuotta.
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Netf­li­xillä en­si-il­tan­sa saa­nut sar­ja seu­raa Ka­li­for­nian erä­seu­duil­le muut­ta­vaa sai­raan­hoi­ta­jaa, jo­ka elämän äk­ki­liir­ron jäl­keen ha­kee uut­ta al­kua vie­rais­ta mai­se­mis­ta.

Netf­li­xillä en­si-il­tan­sa saa­nut sar­ja seu­raa Ka­li­for­nian erä­seu­duil­le muut­ta­vaa sai­raan­hoi­ta­jaa (A­le­xand­ra Brec­ken­rid­ge), jo­ka elämän äk­ki­liir­ron jäl­keen ha­kee uut­ta al­kua vie­rais­ta mai­se­mis­ta. Äk­syn symp­pis van­hem­pi lääkä­ri, hyvän­tah­toi­sen lörppö por­mes­ta­ri, symp­pis baa­rin­pitäjä ja kym­men­kun­ta muu­ta lup­sa­kan omin­ta­keis­ta hah­moa kul­jet­ta­vat ta­pah­tu­mia vuo­ron­perään ja ai­na viih­dyttäväs­ti.
Vil­liä poh­jo­laa ("Nort­hern Ex­po­su­re", 1990-1995) muis­tut­ta­va sar­ja tar­joi­lee sa­lon­ki­kel­pois­ta ih­mis­suh­de­hat­ta­raa, jos­sa tee­mat saat­ta­vat pai­koin su­kel­taa syväl­le. Kai­kil­la kylän asuk­kail­la tun­tuu ole­van omat trau­man­sa pu­ret­ta­va­naan, mut­ta kä­sit­te­ly on ai­na ke­vyttä ja sil­ti ei kos­kaan luo­taan­työntävän teennäistä.
Sar­ja pe­rus­tuu Ro­byn Car­rin sa­man­ni­mi­seen kir­ja­sar­jaan. Myös sar­jan toi­nen kau­si on jo ku­vat­tu, jo­ten ta­ri­na vielä jat­kuu.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva on skarppi ja luonnollinen. Jylhät luonnonmaisemat antavat tapahtumille juhlavat puitteet. Kaikki maasturin etupaneelista alkaen toistuu terävästi ja miellyttävän elokuvamaisesti vaikka kyseessä onkin sarja. Yksinkertainen ääniraita luottaa dialogiin, mutta toimii sen tulkkina ja vähäisten tehosteiden välittäjänä luontevasti. (IJ)
21/09/2020

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy