Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Shooting Fish – huijareita kuten me

Shooting Fish 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1999Kesto: 108 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

Hui­ja­rie­lo­ku­via oli­si ki­va nähdä enemmän­kin.

Hui­ja­rie­lo­ku­via oli­si ki­va nähdä enemmän­kin. Pu­hal­lus, F/X ja Hou­se of Ga­mes on­nis­tui­vat hy­vin, koh­tuul­li­sen hy­vin myös tämä brit­ti­teos.
Toi­sen vei­jaa­mi­nen soit­taa joi­tain kie­liä ih­mi­sen psyy­kessä, vaik­ka pois se meistä.­Kak­si or­po­ko­dis­sa kas­va­nut­ta con­ma­nia hui­jaa tek­ni­sillä so­vel­luk­sil­laan sii­hen mal­liin, että pientä haus­kaa riittää kat­so­jal­le­kin. Yllättäen al­le 10-vuo­tiaat lap­set­kin pitävät tästä.

Kuva, ääni & ekstrat

Erikoinen ääniraita on Dolby Digital (2/2) eli kaikki muu löytyy paitsi keskikaiutin. Kuvasuhdetta on rajattu ikävästi, autossa istuvat ihmiset eivät mahdu kuvaan. Koodaus on tehty sutaisten, katso auton jäähdyttimen säleikköä ajassa 35.30. Kannen aika on peräti 12 minuuttia lyhyempi kuin todellisuudessa. Ekstroissa traileri ja 5 min featurette.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy