Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Dirty Dancing – kuuma tanssi

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1987Kesto: 96 minuuttia
Julkaisija: Nordisk FilmKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: DTS5.1
Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: 95124EAN: 6420201066430

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Nordisk Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kesä­pai­kan tans­si­no­pet­ta­jau­ros ei voi sil­le mitään, että pis­sa­lii­sat jäävät mie­lestä, kun hän tu­tus­tuu syväl­li­seen har­maa­var­pu­seen.

Kesä­pai­kan tans­si­no­pet­ta­jau­ros (Pat­rick Sway­ze) ei voi sil­le mitään, että pis­sa­lii­sat jäävät mie­lestä, kun hän tu­tus­tuu syväl­li­seen har­maa­var­pu­seen (Jen­ni­fer Grey). Tans­sin­ket­ku­tus saat­taa är­syttää, mut­ta mo­net ta­val­li­set tytöt sa­mas­tui­vat tähän voi­mak­kaas­ti.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ei ole aivan tarkimpia. Kaksi hillittyä ääniraitaa. Musiikki on hyvin valittua vuoden 1963 aikalaissoulia ja –rokkia (Solomon Burken ”Cry to Me”, Otis Reddingin ”Love Man”, Bruce Channelin ”Hey Baby”), mutta varta vasten elokuvaan sävelletty uudempi musiikki jää kättelyssä toiseksi. Ekstroissa 7 min. dokumentti ja traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy