Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Great Silence

Den store stilhed 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Tans­ka­lai­se­lo­ku­va si­sa­res­ta, jo­ka luos­ta­ri­lu­pauk­sen­sa kyn­nyk­sellä jou­tuu te­kemään ti­liä per­heensä men­nei­syy­destä kun ve­li saa­puu vi­sii­til­le.

Tans­ka­lai­se­lo­ku­va si­sa­res­ta, jo­ka luos­ta­ri­lu­pauk­sen­sa kyn­nyk­sellä jou­tuu te­kemään ti­liä per­heensä men­nei­syy­destä kun ve­li saa­puu vi­sii­til­le. Esi­koi­soh­jaa­jan pä­tevä de­byyt­ti luo jän­nittävän pe­ru­sa­se­tel­man, jo­hon hah­mot ti­pah­ta­vat vai­vat­to­mas­ti — sil­ti ko­ko­nai­suus jää hi­das­tem­poi­sek­si hau­kot­te­luk­si ja per­hed­raa­man te­ko­hen­gi­tyk­sek­si.

Kuva

Formaatin puitteissa hyvä kuva on vakaa, jäsentynyt ja väritoistoltaan luonteva. Taidepaperin samettinen kuva on myös sisällöllisesti huoliteltu löytäen mielenkiintoa arkisistakik miljöistä.

Ääni

Vaatimaton ääniraita soi puhtaasti, mutta askeettisen vähäeleisesti. Tekstitykseen on eksynyt tuon tuosta HTML-koodia sekaan, mikä ei onneksi nouse erityisen häiritseväksi tekijäksi.

Ekstrat

Ekstraton. (IJ)
26/03/2024

Traileri

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2022Kesto: 95 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
Anamorfinen 2.39
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5709165867422

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Genre

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy