Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Panic

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

A­me­ri­can Beau­tyn rin­nak­kais­teos kä­sit­te­lee kes­ki-ikäis­ty­mi­sen ja van­hem­pien­sa alis­ta­mien las­ten tee­mo­ja.

Ame­ri­can Beau­tyn rin­nak­kais­teos kä­sit­te­lee kes­ki-ikäis­ty­mi­sen ja van­hem­pien­sa alis­ta­mien las­ten tee­mo­ja. Osuu maa­liin­sa eri­no­mai­ses­ti. Hy­vin haus­ka, mut­ta hy­vin mus­tal­la ta­val­la. Ikänsä on­net­to­mia mie­hiä näy­tel­lyt Wil­liam H. Ma­cy te­kee taas pe­rus­roo­lin­sa. Do­nald Sut­her­land on il­met­ty psy­ko­paat­ti isän roo­lis­saan.
Laa­du­kas ku­va, jo­ta eivät vai­vaa alia­sing- tai ed­ge en­han­ce­ment -oi­rei­lut. Tek­ni­ses­ti täy­del­li­nen, vaik­kei ko­vin näyttävä ole­kaan. Ekst­rois­sa biog­ra­fiat, kom­ment­ti­rai­ta ja trai­le­ri.

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 84 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
Anamorfinen 2.33*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy