Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Sinun, minun & meidän

Yours, Mine & Ours 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2005Kesto: 85 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
Anamorfinen 2.35*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: 203081EAN: 5051160188614

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony) ellei toisin mainita.

Elokuva

Uu­sio­per­he­ko­me­dia Bra­dyn per­heen hen­gessä.

Uu­sio­per­he­ko­me­dia Bra­dyn per­heen hen­gessä. Den­nis Quaid ja Re­ne Rus­so yrittävät fuu­sioi­da yh­teen 18 lap­sen per­hettä, mut­ta lap­set ei­vat suos­tu tu­le­maan toi­meen kes­ke­naan — eivät en­nen kuin hit­sau­tu­vat yh­teen yrittäessään ajaa van­hem­pan­sa hul­luik­si ja ta­kai­sin sin­kuik­si. Suo­ra­vii­vai­nen kä­si­kir­joi­tus ei yritä ta­voit­taa ka­ve­ria yk­sinäi­sel­le ai­vo­so­lul­leen, mut­ta symp­pis­ten näyt­te­lijöi­den ja tuk­ku­pak­kauk­ses­ta kai­vet­tu­jen vit­sien an­sios­ta ko­me­dia kel­luu maa­li­vii­val­le saak­ka. Ky­seessä on löyhä uu­del­leen­fil­ma­ti­soin­ti vuo­den 1968 sa­man­ni­mi­sestä elo­ku­vas­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Kirkas, terävä ja väritoistoltaan verrattain onnistunut kuva. Miellyttävän selkeä ääniraita toistaa myös musiikin levollisesti. Ekstroissa ohjaajan kommenttiraita, poistettuja kohtauksia kommentein (4 min.), making of (17 min.), vinkkejä tuleville näyttelijöille (6 min.) ja sarja koosteita käsikirjoituksesta (5 min.), näyttelijävalinnoista (12 min.) ja rannikkovartioston osallistumisesta (3 min.). (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy