Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Netflix

Spanglish – käännöskukkasia

Spanglish 

Elokuva:
Kuva & Ääni:

Tekniset tiedot

Formaatti: Netflix
 
Vuosi: 2004Kesto: 131 minuuttia
Julkaisija: NetflixKuva:
1080p 1.78
  
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Netflix) ellei toisin mainita.

Elokuva

Tyy­li­puh­das ro­mant­ti­nen ko­me­dia mek­si­ko­lai­ses­ta äi­distä, jo­ka vie tyttä­rensä Yh­dys­val­toi­hin missä ri­kas ame­rik­ka­lais­per­he kai­paa ki­peäs­ti elämän­lan­ko­jen­sa oi­ko­mis­ta.

Tyy­li­puh­das ro­mant­ti­nen ko­me­dia mek­si­ko­lai­ses­ta äi­distä (Paz Ve­ga), jo­ka vie tyttä­rensä Yh­dys­val­toi­hin missä ri­kas ame­rik­ka­lais­per­he kai­paa ki­peäs­ti elämän­lan­ko­jen­sa oi­ko­mis­ta. Lup­sak­ka, haus­ka ja hyvällä tah­dol­la myös kos­ket­ta­va elo­ku­va on ame­rik­ka­lai­nen ve­dos gen­restä, jon­ka eng­lan­ti­lai­set ovat vii­me vuo­si­na li­ki ko­ko­naan omi­neet. Älä an­na miespääo­san häi­ritä, sillä tämä ei ole tyy­pil­li­nen Adam Sand­ler -e­lo­ku­va.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä keskikastin kuva ja ääni. Jälki jää pehmeäksi, mutta ei häiritsevissä määrin. (IJ)
20/04/2020

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy