Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Dora and the Lost City of Gold

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2019Kesto: 102 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
1080p 1.78
Ääniraita: Dolby Atmos
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 7340112751692

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Ko­ko ikänsä seik­kai­lu­ja et­si­nyt tyttö lä­he­tetään ko­toaan Ama­zo­nin sa­de­met­sistä Ka­li­for­nian high sc­hool -­vii­dak­koon.

Ko­ko ikänsä seik­kai­lu­ja et­si­nyt tyttö lä­he­tetään ko­toaan Ama­zo­nin sa­de­met­sistä Ka­li­for­nian high sc­hool -vii­dak­koon. Kauaa ei kou­lu­lai­selämä eh­di san­ka­rit­ta­ren me­noa hi­das­taa en­nen kuin jo mennään uu­sien ka­ve­rei­den kans­sa lu­jaa koh­ti ta­run­hoh­tois­ta kul­tais­ta kau­pun­kia.
Pin­nal­taan ko­mea las­ten seik­kai­lue­lo­ku­va ei juu­ri py­ri ylittämään ikä­ra­jo­ja, mut­ta kli­seet tar­joil­laan lup­sa­kan peh­meäs­ti ja vi­suaa­li­nen an­ti on var­sin kun­nian­hi­mois­ta. Muu­ta­ma stunt­ti vääntää van­hem­man vat­saa opet­ta­mal­la lap­sil­le muun muas­sa, että 10 met­rin pu­do­tus ei tee ki­peää jos hyp­py ei kan­na­kaan kui­lun yli. Pääo­sin me­no on hyvän­tuu­li­sen en­nal­ta-ar­vat­ta­vaa.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva on karamellimaisen televisioimainen, mutta samalla myös virheettömän terävä ja kiitettävän luonteva. Ääniraita pitää dialogin keskiössä, mutta pärjää muutoinkin auttavasti. Tekstitetty suomeksi. Ekstroissa mokia, poistettuja ja pidennettyjä kohtauksia ja neljä lyhyttä koostetta. (IJ)
02/03/2020

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy