Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Kino

Ridge

Säsong 

Tekniset tiedot

Formaatti: Kino
 
Vuosi: 2019Kesto: 70 minuuttia
Julkaisija: DocPoint 2019 
  
 
Ikäraja:
(S)
Sallittu kaikenikäisille.
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Skå­ne­lai­sen maa­ti­lan ympä­ril­le si­joit­tu­va do­ku­ment­ti seu­raa duu­na­rei­den päiväoh­jel­maa ruo­hon­juu­ri­ta­sol­ta.

Skå­ne­lai­sen maa­ti­lan ympä­ril­le si­joit­tu­va do­ku­ment­ti seu­raa duu­na­rei­den päiväoh­jel­maa ruo­hon­juu­ri­ta­sol­ta. Ka­me­ra pyö­rii seas­sa ar­ki­sis­sa ti­lan­teis­sa. Ko­ko­nais­ku­va muo­dos­tuu. Kesä­se­son­gin ede­tessä, ku­mot­tu­jen So­fie­ro-tölk­kien määrä kas­vaa.
Tiu­kem­pi sisältö ja pai­no­tus uu­puu, jättäen kat­so­jan pelkän ku­vas­ton va­raan. Verk­kai­nen ryt­mi lisää hau­ko­tuk­sia eks­po­nen­tiaa­li­ses­ti.
Tär­keän si­vu­roo­lin saa­via sym­paat­ti­sia kar­ku­ri­leh­miä ihai­le­vat suun­taa­vat kul­kun­sa Doc­Point-fes­ta­reil­le. (VA)
31/01/2020

Tekijät

Ohjaaja: John Skoog

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy