Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Ihmeellinen maailma

Strange World 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2022Kesto: 102 minuuttia
Julkaisija: DisneyKuva:
1080p 2.39
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
DTS-HD MA 7.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 7333018025684

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Disney) ellei toisin mainita.

Elokuva

Tut­ki­mus­mat­kai­li­joi­den su­ku­na kun­nos­tau­nut per­he ajau­tuu por­tin­var­ti­jak­si seik­kai­lus­sa, jos­sa on ky­se ko­ko eko­sys­tee­min sel­viä­mi­sestä.

Tut­ki­mus­mat­kai­li­joi­den su­ku­na kun­nos­tau­nut per­he ajau­tuu por­tin­var­ti­jak­si seik­kai­lus­sa, jos­sa on ky­se ko­ko eko­sys­tee­min sel­viä­mi­sestä. Kek­se­liäs ja aja­tuk­sel­la ete­nevä epi­so­di on kuin mo­der­ni ver­sio Oli­pa ker­ran elämä -seik­ka­luis­ta, jois­sa nos­tal­gi­nen ote ja fu­tu­ris­ti­nen kuo­si lyövät nä­tis­ti kättä.
A­ja­tuk­sia herättävässä tie­teis­seik­kai­lus­sa pu­reu­du­taan vet­reällä ot­teel­la ih­mis­ten sym­bioo­siin eli­nympä­ristönsä kans­sa. Ta­ri­nan ope­tuk­set ovat kau­niin klas­si­sia, mut­ta muo­to ja mit­ta kaik­kea muu­ta kuin ku­lu­nut. Toi­min­nan imu vetää vai­vat­to­mas­ti eteenpäin ja uu­den maail­man pe­lisääntö­jen opet­te­lu hoi­tuu siinä si­vus­sa eleettä — kun­nes kouk­ku sel­viää.

Kuva

Upea kuva on tekstuurikas, terävä ja sykkivän värikylläinen. Värikylläinen ja vauhdikas animaatiotyyli luo näyttävän moniulotteisen ja virheettömän uskottavan fantasiamiljöön.

Ääni

Suomeksi dubattu ääniraita on niin ikään energinen elävä. Pohjoismaiset raidat tarjoillaan DD5.1-muodossa kun taas alkuperäinen englanninkielinen raita on taltioitu häviöttömänä 7.1-kanavaisena DTS Master Audiona.

Ekstrat

Ekstroissa poistettuja kohtauksia ja neljä koostetta. (IJ)
03/04/2023

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy