Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Etäisten laaksojen mies

Shane 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1952Kesto: 118 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
MPEG-4 AVC 1.37
Ääniraita: Dolby TrueHD 2.0
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7332431040571

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Paramount) ellei toisin mainita.

Elokuva

Po­liit­ti­sil­ta vi­ri­tyk­siltään so­das­ta sel­vin­neen ja kom­mu­nis­ti­vai­noi­hin kom­pas­tu­van Yh­dys­val­tain al­le­go­ria.

Po­liit­ti­sil­ta vi­ri­tyk­siltään so­das­ta sel­vin­neen ja kom­mu­nis­ti­vai­noi­hin kom­pas­tu­van Yh­dys­val­tain al­le­go­ria. Ku­kaan ei on­nis­tu yk­sin, kuu­luu sa­no­ma.
Al­ku­peräis­ni­mestä Sha­ne (A­lan Ladd) tu­li kä­si­te elo­ku­va­tai­tee­seen: myyt­ti­nen tun­te­ma­ton saa­puu pe­las­ta­maan yh­teisön, vaik­ka aluk­si ka­vah­taa tart­tua asee­seen.
Kon­na­gal­le­ria on vi­ri­tet­ty par­haim­mil­leen. Ben John­son saa kö­niinsä ja Jack Pa­lan­ce pal­ka­taan hoi­ta­maan hom­ma lop­puun.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva on terävä, vakaa ja technicolor-väreiltään vaikuttavan kylläinen. Jokunen yksittäinen otos jää toki pehmeähköksi, mutta valtaosin jälki on kiitettävän erottelevaa sekä päivänvalossa että varjojen pimeydessä. Ikäluokassaan tämä on vaivatta viiden tähden suoritus, ja avoimessakin sarjassa kiitettävää neljän tähden tasoa. Häviöttömässä Dolby True HD -formaatissa taltioitu stereoraita kantaa alkuperäisen monoraidan mukisematta. Ekstraton. (PS/IJ)
27/11/2013
27/11/2013

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy