Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
4K / UHD

Shazaam - Fury of the gods

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: 4K / UHD
 
Vuosi: 2023Kesto: 130 minuuttia
Julkaisija: Warner Bros.Kuva:
4K HDR 2.39
Ääniraita: Dolby Atmos
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7333018026537

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner Bros.) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kie­li pos­kes­sa teh­ty su­per­san­ka­rie­lo­ku­va tar­joi­lee tyy­li­puh­das­ta miek­ka ja ma­gia -­kas­tin seik­kai­lua.

Kie­li pos­kes­sa teh­ty su­per­san­ka­rie­lo­ku­va tar­joi­lee tyy­li­puh­das­ta miek­ka ja ma­gia -kas­tin seik­kai­lua. Mu­kaan mah­tuu yh­den uni­ver­su­min täy­deltä ju­ma­lia, hir­viöitä ja san­ka­ri­te­ko­ja. Ko­ko­nai­suus on hil­peän it­se­tie­toi­nen ja sel­kopäi­sen mut­ki­kas vyyh­ti, jo­ka la­kai­see lat­tiaa gen­ren ta­va­no­mai­sil­la viih­dyk­keillä, mut­ta uh­kaa jäädä ku­rio­si­tee­tik­si.

Kuva

Komea kuva manaa esiin muinaisten kulttuurien temppelit ja jumalat uskottavasti ja näyttävästi. Kulta, tuli ja kivi lyövät maukkaasti kättä kun turisteista tulee patsaita, sillat murenevat ja taikuus ottaa paikkansa.

Ääni

Passelin tilava ja tykittävä ääniraita pitää läpän keskiössä. Ääniraidan formaattina Dolby Atmos, joka iskee hyvällä auktoriteetilla.

Ekstrat

Ekstroissa ohjaajan kommenttiraita. (IJ)
08/03/2024

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy