Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Miss Marple - kausi 5

Marple 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2005-2010Kesto: 359 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.78**
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 262101EAN: 6438044297959

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Ju­lia Mc­Ken­zien täh­ditttämän Miss Marp­le –­sar­jan vii­den­nen ko­koel­man jak­sot: Si­ni­sen pe­lar­go­nian ar­voi­tus, Tui­jot­ta­va Kat­se, To­tuus Hal­la­van He­vo­sen ma­ja­ta­los­ta ja Rak­kaus­kir­jei­den sa­lai­suus.

Ju­lia Mc­Ken­zien täh­ditttämän Miss Marp­le –­sar­jan vii­den­nen ko­koel­man jak­sot: Si­ni­sen pe­lar­go­nian ar­voi­tus, Tui­jot­ta­va Kat­se, To­tuus Hal­la­van He­vo­sen ma­ja­ta­los­ta ja Rak­kaus­kir­jei­den sa­lai­suus. Var­sin­kin vii­mei­nen ot­taa kai­ken ir­ti rap­peu­tu­van kar­ta­non idyl­listä, kun itä­val­ta­lai­nen mah­ti­mies saa­puu os­toai­keis­sa ja tie­ten­kin pää­tyäk­seen ruu­miik­si.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääni. Ei ekstroja. (PS)
24/10/2013

Tekijät

Ohjaaja: Useita
Pääosissa: Julia McKenzie
Tarina: Useita Agatha Christie (r)
Kuvaus: Useita
Musiikki: Useita
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy