Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Netflix

Poliisiopisto

Police Academy 

Elokuva:
Kuva & Ääni:

Tekniset tiedot

Formaatti: Netflix
 
Vuosi: 1984Kesto: 92 minuuttia
Julkaisija: NetflixKuva:
1.78
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Se­ka­lai­nen sak­ki hyvän­tah­toi­sia hyl­kiöitä läh­tee po­lii­si­kurs­sil­le, missä oma paik­ka yh­teis­kun­nan kul­ma­ki­venä löy­tyy kep­pos­ten kaut­ta.

Se­ka­lai­nen sak­ki hyvän­tah­toi­sia hyl­kiöitä läh­tee po­lii­si­kurs­sil­le, missä oma paik­ka yh­teis­kun­nan kul­ma­ki­venä löy­tyy kep­pos­ten kaut­ta.
S­te­ve Gut­ten­ber­gin (mm. Kol­me miestä ja ba­by) vetämä pos­se an­taa läpän lentää ja kai­ken­kar­vais­ten sket­sien vyö­ryä il­man sen­suu­ria tai laa­dun­hal­lin­taa. Pitkän elo­ku­va­sar­jan aloit­ta­nut ykkö­so­sa on käytännössä yk­si pitkä sket­si­ka­val­ka­di, mut­ta sa­mal­la myös pe­rin vet­reä sel­lai­nen. Sa­maa sab­luu­naa käy­tet­tiin sit­tem­min 6 jat­ko-o­sas­sa, pääo­sin jat­ku­vas­ti heik­ke­ne­vin tu­lok­sin.

Kuva, ääni & ekstrat

Ikänsä puitteissa asiallinen kuva ja ääni. (IJ)
16/10/2020

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy