Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Kino

As in Heaven

Du som er i himlen 

Tekniset tiedot

Formaatti: Kino
 
Vuosi: 2021Kesto: 86 minuuttia
Julkaisija: Espoo Ciné 2022 
  
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Espoo Ciné 2022) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Suur­per­he kas­vaa kas­va­mis­taan.

Suur­per­he kas­vaa kas­va­mis­taan. Uu­den lap­sen odo­tus lisää jän­nit­teitä. Ar­vo­taan tu­le­van lap­sen su­ku­puol­ta. Pel­koa herättää myös äi­din hen­kiinjää­mi­sen epä­var­muus.
Pitkä­ve­tei­nen tans­ka­laisd­raa­ma löytää yti­mensä 14-vuo­tiaan Li­sen (F­lo­ra Ofe­lia Hof­mann Lin­dahl) kas­voil­ta. Su­ru vä­lit­tyy, vaik­ka ko­ros­tet­tu pie­nie­lei­syys on va­lin­ta­na la­tis­ta­va.
As in Hea­ven on lä­hes­tul­koon yh­den lo­kaa­tion ja ku­va­koon elo­ku­va, jo­ka kai­pai­si ker­ron­nal­lis­ta mo­ni­muo­toi­suut­ta. Kris­til­li­nen te­ma­tiik­ka his­to­rial­li­sen per­he­ku­vauk­sen poh­ja­na tun­tuu pa­luul­ta poh­jois­mai­sen elo­ku­va­ker­ron­nan men­nee­seen ajan­jak­soon. Sitä ajan­jak­soa ei vielä osan­nut kai­va­ta.
E­lo­ku­vaa esi­tetään syk­syn 2022 Es­poo Ciné -e­lo­ku­va­fes­ti­vaa­leil­la osa­na Tytöt-ko­ko­nai­suut­ta. Se on nähtä­vissä myös suo­ra­tois­to­pal­ve­luis­sa. (VA)
12/09/2022

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.

Kappas.

Nyt ei näemmä tärppejä löytynyt. Mitä jos tsekkaisit saman genren uusimpia elokuvia?

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy