Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Rantasuon raatajat

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1942Kesto: 90 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: A-1733EAN: 6415018627493

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Finnkino) ellei toisin mainita.

Elokuva

So­dan ai­ka­na ku­vat­tu 1860-­lu­vul­le ajoit­tu­va ta­lon­poi­kais­fil­ma­ti­soin­ti hämäläi­sestä elämän­me­nos­ta toi­mii kel­vol­li­ses­ti vuo­sien jäl­keen­kin.

So­dan ai­ka­na ku­vat­tu 1860-lu­vul­le ajoit­tu­va ta­lon­poi­kais­fil­ma­ti­soin­ti hämäläi­sestä elämän­me­nos­ta toi­mii kel­vol­li­ses­ti vuo­sien jäl­keen­kin. Hi­das­tem­poi­suus ja jun­naus eivät häi­rit­se ko­ros­te­tus­ti, vah­vat tun­ne­ti­lat näy­tellään yli­ko­ros­tuk­seen är­sy­tys­kyn­nystä hi­poen.
Ti­lan- ja suo­no­mis­ta­ja Taa­vet­ti törmää reis­suil­laan emäntäeh­dok­kaa­seen ja hom­ma on vä­litöntä me­noa. Ta­lou­del­li­sia me­ne­tyk­siä jou­tuu hölmöm­pi maa­ta­lon­her­ra kär­simään. Ku­vion pe­rin­tei­syy­destä ja täy­del­li­sestä yllä­tyk­settö­myy­destä huo­li­mat­ta viih­dear­vo säi­lyy, eikä vä­hi­ten Ei­no Kai­pai­sen jy­kevän per­for­mans­sin tuen an­sioil­la.

Kuva, ääni & ekstrat

Monoraita ajaa asiansa, turhat hienostelut ja digisäädöt eivät avittaisi. Kuva pärjää samoin avuin, piirto kelpaa. Filmiroskaa ei ole poistettu. Ei ekstroja. (VA)
25/06/2015

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy