Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Terminator 2 - The Ultimate Edition DVD

Terminator 2 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Har­vi­nai­nen täy­sien täh­tien pa­ket­ti kah­del­la DV­D9-­le­vyllä.

Har­vi­nai­nen täy­sien täh­tien pa­ket­ti kah­del­la DV­D9-le­vyllä. Me­tal­liin pa­kat­tu R1-huip­pu­ver­sio toi­min­tae­lo­ku­vas­ta, jo­ka ei ole kym­me­nessä vuo­des­sa lai­sin­kaan van­hen­tu­nut.
Aiem­min Suo­mes­sa nä­kemättö­miä koh­tauk­sia: Lin­da Ha­mil­ton van­ha­na rou­va­na, Ter­mi­naat­to­rin pää­nau­kai­su, T-1000 tut­kii vuo­teen ja ihan­neisä-Sc­hwar­ze­neg­ger opet­te­lee hy­myi­lemään.
Kol­me eri elo­ku­vaa: teat­te­ri­ver­sio, spe­cial edi­tion sekä kol­mas ver­sio, jo­hon on lisät­ty sau­mat­to­mas­ti kak­si uut­ta, aiem­min lei­kat­tua koh­taus­ta. Kol­mas ver­sio on nk. pää­siäis­mu­na. Sii­hen pää­see spe­cial edi­tio­nis­ta, kun kir­joit­taa tuo­miopäivän lu­vun 82997. Teks­ti ”­fu­tu­re is not set” il­mes­tyy pik­ku hil­jaa nä­ky­viin. T-800:n mo­lem­mat silmät tu­le­vat pu­nai­sik­si. Pian voit kli­ka­ta koh­taa Ex­ten­ded Edi­tion. Jos ei toi­mi, niin jo­kai­sen nu­me­ron jäl­keen kan­nat­taa pai­naa ok-nap­pu­laa.

Kuva, ääni & ekstrat

Metallinen sävy kuvassa. Aavistus rakeisuutta à la Cameron. Ei kirkkain eikä tarkin, mutta tyylilleen uskollinen. Vain hieman kuvaltaan rajattu versio. Teatterissa tämä oli 2.39:1. DTS on hieman muhkeampi ja pehmeämpi, mutta DD5.1EX on taas kovempi ja armottomampi ääniraita. Ylimääräinen levy sisältää kolme dokumenttia, taustatietoa maskeerauksesta tehosteisiin, biografiat, tiiserit ja trailerit, koko käsikirjoituksen ja 700 storyboardia. DVD-ROM-osuudessa voi verrata käsikirjoitusta valmiiseen elokuvaan. Webbilinkit. THX-testipaketti. Peräti 26 tekijän audiokommentaarit. 32 sivun triviavihko. R1-levy. (PS)

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1991Kesto: 156 minuuttia
Julkaisija: ArtisanKuva:
Anamorfinen 2.35*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1EX
DTS
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Artisan) ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy