Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Resident Evil: Death Island

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2023Kesto: 91 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
1080p 2.00
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7333018027640

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Pe­su­kar­hu­ci­tystä Al­cat­ra­zil­le kuo­huu jäl­leen kun zom­biet et­sivät paik­kaan­sa maail­mas­sa.

Pe­su­kar­hu­ci­tystä Al­cat­ra­zil­le kuo­huu jäl­leen kun zom­biet et­sivät paik­kaan­sa maail­mas­sa. Taus­tal­la on, kuin­kas muu­ten, sa­la­liit­to, jon­ka seu­rauk­se­na mätä si­ka­nau­ta-jau­he­li­ha val­taa ka­tu­ja tu­tuin kään­tein.
Tie­to­ko­neel­la ani­moi­tu toi­min­tapätkä on kuin kat­se­li­si en­simmäistä ChatGPT:n loih­ti­maa elo­ku­vaa. Ta­ri­na on ni­mel­li­nen ja vaa­ral­li­set ti­lan­teet kuin buf­fet­tipöydästä kerät­tyjä. Ih­mi­set näyttävät tässä hi­tu­sen Sh­re­kiltä ja liik­ku­vat yli­ko­ros­teu­tus­ti kuin hämähä­kit, mut­ta elo­ku­van il­me it­sessään on nes­temäi­sen liik­ku­va ja kun­nian­hi­moi­sen tun­nel­mal­li­nen. Jo­ku on näh­nyt val­ta­vas­ti vai­vaa siir­ty­mien, ka­me­ra-a­jo­jen, teks­tuu­rei­den ja ske­naa­rioi­den väsä­mi­seen, mut­ta elo­ku­va­na tämä ei toi­mi — ei to­sin pa­has­ti on­nu­kaan ver­tai­lus­sa ta­va­no­mai­seen vi­deo­viih­dyk­kee­seen.

Kuva

Komea tietokoneanimaatio näyttää valon, varjot ja tekstuurit rikkaasti, mutta hahmojen liike on liiketaltionnista huolimatta luonnotonta. Liike on kyllä taltioitu oikeilta näyttelijöiltä, mutta näiden ylinäytellessä lyhyet otoksensa on lopputuloskin ylinäytelty. Maisemakuvat ovat sitä vastoin näyttäviä ja kuvakulmat virkeitä, kuten tietokoneanimaatiolta vain voi toivoa.

Ääni

Ääniraita on yllättävän takapainotteinen hyödyntäen tilakuvaa luontevana osana äänimaisemaansa. Dialogi toistuu hieman lapsellisesti, mutta kokonaisuus on, jos ei täysipainoinen elokuva, ainakin hauskan viitseliäs tietokonepelin välispiikki. Asiallinen musiikkiraita ei paljoa päätä nosta.

Ekstrat

Ekstroissa kuusi japaninkielistä, mutta suomeksi tekstitettyä koostetta (yht. 46 min.) ja kuvagalleria. (IJ)
13/02/2024

Tekijät

Ohjaaja: Eiichiro Hasumi
Tarina: Makoto Fukami
Kuvaus: Yun M. Watanabe
Musiikki: Rei Kondoh

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy