Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Ryhmä Hau - 1. kausi

Paw Patrol - Season 1 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2013-2014Kesto: 528 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 2.0
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Paramount) ellei toisin mainita.

Elokuva

Tuo­reen kat­so­ja­tut­ki­muk­sen mu­kaan vuo­den 2015 kat­so­tuim­mak­si net­ti-tv-oh­jel­mak­si nou­si Yle Aree­nan las­te­noh­jel­ma Ryhmä Hau yli 210 000 kat­so­jal­laan.

Tuo­reen kat­so­ja­tut­ki­muk­sen mu­kaan vuo­den 2015 kat­so­tuim­mak­si net­ti-tv-oh­jel­mak­si nou­si Yle Aree­nan las­te­noh­jel­ma Ryhmä Hau yli 210 000 kat­so­jal­laan. Nyt jak­so­ja voi ren­kut­taa il­man net­tiyh­teyttä­kin sillä tut­tu­ja seik­kai­lu­ja löy­tyy nyt DVD:llä sekä le­vy ker­ral­laan, että tuh­ti­na kym­me­nen le­vyn bok­si­na.
Tämä bok­si sisältää kaik­ki 26 sar­jan en­simmäi­sen tuo­tan­to­kau­den jak­soa. Mu­kaan mah­tuu kaik­ki TV:stä tu­tut 1. kau­den jak­sot ja ehkä muu­ta­ma Yle Aree­nan­kin kaut­ta ai­koi­naan vä­liin jää­nyt seik­kai­lu. Viih­dyttävä ja ilah­dut­ta­van sel­kopäi­nen sar­ja ei sor­ru tur­haan tyhjän­jau­han­taan vaan pyr­kii tar­joa­maan pie­nil­le kat­so­jil­le hy­viä ope­tuk­sia kai­ken vauh­din lo­mas­sa. Tämä voi ol­la jou­lun hit­ti sekä las­ten, että omaa ai­kaa kai­paa­vien ai­kuis­ten pa­ris­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Suomeksi dubatut seikkailut toimivat mainiosti myös DVD:ltä. Yllättäen dubbaus on tehty uusiksi levyjä varten ja nyt Ryhmä Haun sijaan jengiläiset puhuvat Pawpatrolista ja myös osa hahmojen nimistä on jätetty englanniksi. Dubbaus on silti erittäin tasokas, eikä mikään häiritse tapahtumiin uppoutumista. Kuvankin osalta kyse on mallikkaasta julkaisusta, joka toistaa animaationsa terävästi, värikylläisesti ja moitteettoman terävästi. Ekstraton. (IJ)
20/11/2016

Tekijät

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy