Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
4K / UHD

Meg 2: The Trench

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: 4K / UHD
 
Vuosi: 2023Kesto: 116 minuuttia
Julkaisija: Warner Bros.Kuva:
4K HDR 2.39
Ääniraita: Dolby Atmos
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7333018028333

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner Bros.) ellei toisin mainita.

Elokuva

Viih­dyttävän vet­reä ja yk­si­so­lui­nen haijännä­ri ek­syy nyt myös Ju­ras­sic Par­kin ton­til­le kun ü­ber-­fi­sun ka­ve­rik­si kai­ve­taan ka­sa di­no­ja.

Viih­dyttävän vet­reä ja yk­si­so­lui­nen haijännä­ri ek­syy nyt myös Ju­ras­sic Par­kin ton­til­le kun ü­ber-fi­sun ka­ve­rik­si kai­ve­taan ka­sa di­no­ja. Ter­mok­lii­nin lä­pi su­jah­del­laan tar­peen mu­kaan ja kun ke­nenkään kä­si ei ta­paa am­meen tulp­paa lisätään vain blen­de­rin kier­rok­sia. Päätä ei tässä pa­ko­ta.
Tyy­li­puh­taas­ti kul­je­tet­tu ta­ri­na te­kee sen mitä lu­paa, eikä kah­den tun­nin var­rel­ta ai­na­kaan puu­tu ta­pah­tu­mia. Ol­koon­kin, että kaik­ki tun­tuu jo etukä­teen ko­vin tu­tul­ta. Juo­ni on­kin lä­peensä ta­va­no­mai­nen, mut­ta osaa­vas­ti tap­lat­tu — ei sillä, että sii­hen ku­kaan huo­mio­ta kiin­nittäi­si. Tässä ham­paat ovat se jut­tu sa­maan ta­paan kuin ham­maslääkä­rien tie­teel­li­sissä ko­koo­na­jois­sa.

Kuva

Asiallinen kuva on kiitettävän vakaa ja erotteleva sekä merenpohjan hämyissä että auringonpaahteessa. Itseoikeutetusti tietokoneen avulla luotu megalodon ottaa megalomaanisen ruhonsa uskottavasti ja luo päällerynnivää vaaraa aina vähintään johonkin näköetäisyyden päähän.

Ääni

Rauhallisen hallittu ääniraita levittäytyy tilaan varovaisesti ja seikoittaa valtamerta odotetun tunnelmallisesti. Dialogi pysyy skarppina jopa mutisevan Jason Stathamin kohdalla. Kiinankielisen dialogin määrä on vähäistä, mutta yhtä kaikki havaittavaa.

Ekstrat

4K-version ekstroissa making of (13 min.) ja kooste möröistä (10 min.). Boksi sisältää myös elokuvan HD-version omalla levyllään. (IJ)
28/11/2023

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy