Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Karlssonin veljekset

Bröderna Karlsson 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2010Kesto: 97 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.35*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 250332EAN: 6438044283150

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Tämän nuo rak­kaat län­si­naa­pu­rim­me osaa­vat: sym­paat­ti­set ko­me­diat, joi­den tyhjänpäiväi­syys ei estä kat­so­jaa ren­to­tu­mas­ta ja myös lii­kut­tu­mas­ta.

Tämän nuo rak­kaat län­si­naa­pu­rim­me osaa­vat: sym­paat­ti­set ko­me­diat, joi­den tyhjänpäiväi­syys ei estä kat­so­jaa ren­to­tu­mas­ta ja myös lii­kut­tu­mas­ta. Hol­lywoo­din kul­ta-ai­ko­jen hen­gessä kir­joi­tet­tu ta­ri­na ker­too tuk­hol­ma­lais­la­ki­mie­hestä. Hän ta­paa yllättäen kak­sois­vel­jensä, jon­ka ole­mas­sao­los­ta ei ol­lut tie­toi­nen. Vel­jensä vas­ta­koh­ta saa­puu Luu­la­jas­ta ja pa­nee elämän se­kai­sin.
Cap­ra­lai­suu­den lisäk­si te­kijät ovat teh­neet oman ver­sion­sa ny­kypäivän jenk­kien draa­ma/­ko­me­diois­ta. Hie­noiss­sa ul­lak­koa­sun­nois­sa asu­taan ja uraa luo­daan. Elämän tyh­jyy­teen saa­daan sisältöä kuin tai­ka­sau­val­la. Ym­pyrä sul­keu­tuu, näin te­ki Cap­ra­kin. Va­le­taan us­koa, mut­ta sil­le ei luo­da yh­teisöl­listä saa­ti yh­teis­kun­nal­lis­ta poh­jaa. Tämä on ai­ka kau­ka­na kan­san­ko­din so­sia­li­de­mok­ra­tias­ta. Sitä ei näemmä glo­baa­liss­sa ta­lou­des­sa enää tar­vi­ta.
E­lo­ku­va on osat­tu lo­pet­taa hy­vin ja haus­kas­ti. Voi­ko mikään ol­la yhtä har­vi­nais­ta. Kun­non co­pyw­ri­te­ria ai­na tar­vi­taan.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääniraita, mutta paitojen pinnat elävät voimakkaasti aika-ajoin. Täysin mustia pintoja halkovat violetit horisontaaliset viivat. Ei ekstroja. (PS)
10/03/2011

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy