Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Terminator – Ultimate Edition

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1984Kesto: 103 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.83
Ääniraita: Dolby Digital
DTS5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 92409EAN: 6438044067057

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Maail­man en­simmäi­nen hy­vin to­teu­tet­tu ro­bot­tie­lo­ku­va sai al­kun­sa oh­jaa­ja Ja­mes Ca­me­ro­nin kuu­me­hou­rui­ses­sa päässä roo­ma­lai­ses­sa ho­tel­lis­sa.

Maail­man en­simmäi­nen hy­vin to­teu­tet­tu ro­bot­tie­lo­ku­va sai al­kun­sa oh­jaa­ja Ja­mes Ca­me­ro­nin kuu­me­hou­rui­ses­sa päässä roo­ma­lai­ses­sa ho­tel­lis­sa. Me­nes­tystä avit­ti myös pa­kol­li­nen kah­dek­san kuu­kau­den viiväs­ty­mi­nen, kun Ar­nold Sc­hwar­ze­neg­ger jou­tui te­kemään Co­na­nin jat­ko-o­saa. Ca­me­ron sai piirtää kä­si­kir­joi­tuk­sen ku­va ku­val­ta, ja nor­maa­li kii­re jäi pois. Nälkä­kin aut­taa: Ca­me­ron on ker­to­nut syö­neensä äi­din lä­hettä­mien Mc­Do­nalds-a­len­nus­ku­pon­kien avul­la pa­ri ham­pu­ri­lais­ta päivässä.

Kuva, ääni & ekstrat

Harvasta elokuvasta on tuotettu yhtä monta erilaista DVD-laitosta. Tämä lienee ylittämätön. Ääniraita saa ylimääräistä puhtia DTS-raidalla. Kahdella levyllä. Ekstroissa 8-sivuinen triviavihko, viisi kehystyskelpoista valokuvaa, 18+9+11+19+21+12+9min. dokumentit, seitsemän poistettua kohtausta kommentein (10 min.), viisi kuvagalleriaa, kolme käsikirjoitusta, kaksi traileria, tiiseri ja kaksi tv-mainosta. No, kommenttiraita puuttuu! (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy