Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
4K / UHD

Pokemon: Detective Pikachu

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: 4K / UHD
 
Vuosi: 2019Kesto: 104 minuuttia
Julkaisija: Warner Bros.Kuva:
4K HDR 2.40
Ääniraita: Dolby Atmos
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112748852

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner Bros.) ellei toisin mainita.

Elokuva

En­simmäi­nen Po­ke­mon-e­lo­ku­va vat­kaa yh­teen elo­ku­vien kes­toei­nek­sistä kyhä­tyn seik­kai­lun, jos­sa on po­ke­mon-­kaa­no­nia, film noi­ria ja pörröistä hu­pai­lua yhtäläi­sissä mää­rin.

En­simmäi­nen Po­ke­mon-e­lo­ku­va vat­kaa yh­teen elo­ku­vien kes­toei­nek­sistä kyhä­tyn seik­kai­lun, jos­sa on po­ke­mon-kaa­no­nia, film noi­ria ja pörröistä hu­pai­lua yhtäläi­sissä mää­rin. Jäl­kimmäi­sestä vas­taa en­nen kaik­kea Ryan Rey­nold­sil­ta ää­nensä lai­naa­va Pi­kac­hu.
Pos­ke­ton se­ka­me­te­li­sop­pa mais­tuu li­ki­main sa­mal­ta kuin pus­sil­li­nen aak­kos­kark­ke­ja ker­ral­la suu­hun ah­det­tu­na. Seik­kai­lul­ta puut­tuu kom­pas­si ja mer­ki­tys, eikä lop­pu­tu­lok­ses­ta juu­ri pys­ty vä­littämään. Jo­ku­nen sket­si siellä täällä haus­kuut­taa ja miljöön ra­ken­ta­mi­seen on suh­tau­dut­tu ihail­ta­van va­ka­vas­ti, mut­ta elo­ku­va­na tämä on vai­su esi­tys el­lei kat­so­ja sa­tu kan­ta­maan pitkäl­le vie­tyä Po­ke­mon-har­ras­tus­ta lä­hi­pe­rimässään.

Kuva & ääni

2K:na masteroitu kuva on suhteessa 4K:n herättämiin odotuksiin perin rosoinen, utuinen ja hailakka. Rakeisuuden antaa anteeksi kun tietää, että elokuva kuvattiin filmille, eikä hallittu rakeisuus olisikaan ongelma jos anti muutoin olisi kohdillaan. Fantastinen miljöö toistuu tässä harmillisen epäskarpisti, mutta jokunen otos siellä täällä voisi käydä 4K:sta. HDR-väripaletti tuntuu sekin olevan nyt hieman kuristettu, vaikka jälki onkin miellyttävää. Pliisu ääniraita ei löydä iskuaan aiheensa suomista suurista vapauksista huolimatta, mutta hitusen pökkelöt näyttelijäsuoritukset ja dialogi toistuvat vaivatta.

Ekstrat

Boksin niin ikään sisältämän Blu-ray-levyllä ekstroina trivia-moodi elokuvalle, vaihtoehtoinen alku, yhden kohtauksen kommenttiraita, musiikkivideo ja sarja sekalaisia koosteita. (IJ)
25/10/2019

Traileri

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy