Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kolmannen asteen yhteys - Special Edition

Close Encounters of the Third Kind 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1977Kesto: 131 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.34
Ääniraita: DTS
Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Se suu­ri koh­taa­mi­nen on voi­nut vai­kut­taa malt­ta­mat­to­mim­pien mie­lestä pitkäs­tyttävältä.

Se suu­ri koh­taa­mi­nen on voi­nut vai­kut­taa malt­ta­mat­to­mim­pien mie­lestä pitkäs­tyttävältä. Elo­ku­van ai­koi­naan teat­te­ris­sa näh­neet ovat eri mieltä.
Di­gi­taa­li­ses­sa muo­dos­saan tästä huo­maa, kuin­ka mer­kittä­viä kun­non ku­va­for­maat­ti ja te­ho­kas ää­ni­rai­ta ovat­kaan. Bon­gaa Lan­ce Hen­rik­sen tie­de­mies­ten jou­kos­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva näyttää ikänsä pehmeydellään. Ei ole silti näin hyvältä näyttänyt koskaan. Parakin seinä värisee, mutta kuva ei ole juurikaan muuten epävakaa. DD5.1:ssä on DTS:ää karheampi soundi, joka vaatii huoneelta hyvää akustiikkaa. LFE-pitoisuus aikansa sankinta sitten Fifth Elementin. Kahdella levyllä, joten ekstroja riittää: trailereita, 101 min. mainosdokumentti, 6 min. vuoden 1977 mainosdokumentti, 25 min. dokumentti, 11 kpl poistettuja kohtauksia (mukana R. Dreyfuss avaruusaluksen sisällä) ja biografiat. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy