Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Geishan muistelmat

Memoirs of a Geisha 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2005Kesto: 139 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
Anamorfinen 2.38
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 201671EAN: 5051160181516

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony) ellei toisin mainita.

Kuvat

Sisarukset Suzuka Ohgo ja Ziyi Zhang
Sisarukset Suzuka Ohgo ja Ziyi Zhang

Elokuva

Ko­mea, mut­ta pin­nan al­la hi­ve­nen su­rul­li­nen ta­ri­na pik­ku­tytöstä, jo­ka ko­kee tun­tei­den ko­ko kir­jon, vaik­ka geis­han ei kuu­lui­si­kaan.

Ko­mea, mut­ta pin­nan al­la hi­ve­nen su­rul­li­nen ta­ri­na pik­ku­tytöstä, jo­ka ko­kee tun­tei­den ko­ko kir­jon, vaik­ka geis­han ei kuu­lui­si­kaan. Pin­nan al­la siis ky­tee, mut­ta kuo­ri on ku­dot­tu niin lu­moa­van ele­gan­tis­ti, ja Art­hur Gol­de­nin ro­maa­niin poh­jau­tu­va ta­ri­na avau­tuu niin su­la­van jän­nittäväs­ti, että on mil­tei liian help­poa unoh­taa ai­hee­seen liit­tyvät mo­raa­li­set ky­see­na­lai­suu­det.

Kuva, ääni & ekstrat

Teknisesti erinomainen julkaisu. Kuva on miellyttävän terävä ja väritoistoltaan suorastaan satumaisen kaunis ja teknisesti hallittu. Ääniraita on teknisesti moitteeton ja hyödyntää hienosti Yo Yo Man ja Izhak Perlmanin musisointia tunnelmien tulkkina, mutta jää tästä huolimatta lopulta jokseenkin kaavamaiseksi viritelmäksi. Ekstroissa hyvät minidokkarit musiikista (10 min.), näyttelijöiden geishakoulutuksesta (12 min.), lavasteiden rakentamisesta (12 min.), geishan meikkauksesta (16 min.). Ekstroja ei ole tekstitettu suomeksi. (IJ)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy