Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Without remorse

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2021Kesto: 109 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
1080p 2.39
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7333018022881

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Paramount) ellei toisin mainita.

Elokuva

CIA:n käyttämän eri­kois­jou­kon mie­hiä al­kaa tip­pua kuin sa­rii­ni­pil­veen lentä­neitä kop­pa­kuo­riai­sia.

CIA:n käyttämän eri­kois­jou­kon mie­hiä al­kaa tip­pua kuin sa­rii­ni­pil­veen lentä­neitä kop­pa­kuo­riai­sia. Tom Clan­cyn sa­man­ni­mi­seen kir­jaan (1993) pe­rus­tu­va jännä­ri tal­laa kli­sei­siä pol­ku­ja ren­non määrä­tie­toi­ses­ti. Toi­min­ta­koh­tauk­set ovat run­sai­ta, pas­se­lin is­ke­viä ja mie­li­ku­vi­tuk­sek­kai­ta, mut­ta sy­ty­tys­lan­ka nii­den vä­lillä on märkää.
Y­li 20 vuot­ta tuo­tan­nos­sa ol­leen elo­ku­van pääo­sas­sa oli ai­koi­naan määrä nähdä Keaa­nu Ree­ves, sit­tem­min Tom Har­dy, mut­ta nyt Mic­hael B. Jor­dan ot­taa ku­jan­juok­sun omak­seen. Mies te­kee pääo­sas­sa kel­poa jäl­keä, mut­ta ma­ra­to­ni tämän ympä­rillä kai­pai­si ki­ri­mistä.

Kuva

Asiallinen kuva on tummasävyinen ja uskottava. Anti on miellyttävän jäsentynyttä, avaraa ja aina luontevaa. Miljööt vaihtelevat nätisti ja kulkupelit palavat, tippuvat ja räjähtävät uskottavasti.

Ääni

Rouhea ääniraita osaa räjähdykset tilassa, taitaa muutoinkin taistelun äänet ja selviää lepertelystäkin kunnialla. Musiikkiraita jää ehkä geneeriseksi, mutta hoitaa tonttinsa kohtuudella.

Ekstrat

Ekstroissa neljä koostetta elokuvan synnystä kattaen mm. Michael B. Jordanin monta hattua, stuntit, puvustuksen ja kuvaukset Murmanskia tuuraavassa Berliinissä (yht. 48 min.). (IJ)
16/05/2022

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy