Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Terminator

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1984Kesto: 108 minuuttia
Julkaisija: Image EntertainmentKuva:
1.82
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Image Entertainment) ellei toisin mainita.

Elokuva

”I’ll Be Back”.

”I’ll Be Back”. Uu­del­leen kat­sot­tu­na huo­maa juo­nen mie­lettö­myy­den. Ai­ka­pa­ra­dok­si on vä­hintään kak­sin­ker­tai­ses­sa sol­mus­sa. Bon­gaa Lan­ce Hen­rik­sen pik­ku­roo­lis­sa; mie­hen pi­ti alun pe­rin esittää it­se hir­viötä. Epäkäytännöl­li­nen kan­si, jo­ka vääjäämättä naar­mut­taa le­vyn.

Kuva, ääni & ekstrat

Ei-anamorfinen pehmeä kuva jättää paljon toivomisen varaa: kuvakohinaa ja rakeisuutta. Huonoa autorisointia. Ajassa 15:50 lelurekan jäähdytin on hyvä huono esimerkki. Cyborg-klassikosta kaivattiin jo uutta miksausta, sillä tämä on jo DVD-pioneeriaikoina poltettu. Uusi versio saatiinkin huhtikuussa 2001, mutta Eurooppaan, USA seurasi vasta vuoden 2001 lopulla. Ääni on mono ja dialogi tulee kaiken lisäksi sivukaiuttimista. Silti basso tuntuu toimivan. Levyllä perustellaan ääntä sillä, ettei levittäjä halunnut luoda keinotekoista äänimaailmaa. Selittelyn makua. Kannattaa hankkia suomalainen SE-versio. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy