Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Sivulliset uhrit

Collateral Damage 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2001Kesto: 109 minuuttia
Julkaisija: TobisKuva:
1080p 1.78*
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
VET: 103597EAN: 886977127496

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Tobis) ellei toisin mainita.

Elokuva

Pa­lo­mies Ars­ka me­nettää on­nel­li­sen per­he-elämänsä ter­ro­ris­tien pom­mi-is­kus­sa.

Pa­lo­mies Ars­ka me­nettää on­nel­li­sen per­he-elämänsä ter­ro­ris­tien pom­mi-is­kus­sa. Herä­tet­ty kar­hu mat­kaa nyt Ko­lum­biaan pom­mi­mies­ten perässä eikä epäröi ta­voit­tei­den­sa kans­sa vielä siinäkään vai­hees­sa kun on pitkän tai­pa­leen jäl­keen nenä­tys­ten nok­ka­mie­hen kans­sa.
Viih­dyttävää ars­kaa edus­ta­va toi­min­tapätkä ei ole Pre­da­tor, Com­man­do tai True Lies, mut­ta jo­ta­kin sa­maa pe­rimästä löy­tyy. Pop­pa­rit ja six­pack -sar­jan viih­dyk­keenä tämä on asial­li­nen ta­paus, mut­ta elo­ku­va­na tämä tus­kin ko­mei­lee sen enempää pääo­san­sa kuin oh­jaa­jan­sa fil­mog­ra­fias­sa.

Kuva

Erinomainen kuva on vakaa ja kyllin terävä paljastamaan lukuisten trikkikuvien rajat (mm. Schwarzenegger vesiputouksessa, pommimies turvakamerakuvassa). Myös väritoisto on nätisti kohdillaan. Tekniikan sijaan akilleen kantapääksi muodostuu paikoin videomainen ilme, joka saa tämän tuntumaan budjettiluokan jännäriltä.

Ääni

Asiallinen ääniraita toistaa dialogin mukisematta, mutta jää räjähdysten ja ryminän osalta latteaksi. Kokonaisuus on kuitenkin lähtökohdat huomioiden hyvä.

Ekstrat

Ekstroissa ohjaajan kommenttiraita, poistettuja kohtauksia, traileri, making of ja kaksi muuta koostetta. Kyseessä on saksalainen painos alkuperäisellä englanninkielisellä ääniraidalla ja tekstityksellä. Suomenkielistä tekstitystä levyltä ei löydy. (IJ)
14/07/2021

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy