Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Macbeth

(The Tragedy of Macbeth) 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1971Kesto: 134 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ah­neus, ka­teus ja syyl­li­syys.

Ah­neus, ka­teus ja syyl­li­syys. Play­boyn tuot­ta­ma, ul­koi­ses­ti ko­mea, mut­ta myös sisältä hyytävä fil­ma­ti­soin­ti Sha­kes­pea­ren kuu­lui­sim­mas­ta näy­telmästä, jos­sa kir­jai­li­ja oli so­vi­nis­ti­sim­mil­laan. La­dy Mac­bet­hin (F­ran­ces­ca An­nis) ve­roi­nen kii­lu­silmä lie­nee har­vi­nai­suus. Ru­no­muo­to is­tuu hämmäs­tyttävän hy­vin, jo­ten Po­lans­kil­ta luon­tui­si­vat Ka­le­va­lan­kin tro­keet.

Kuva, ääni & ekstrat

Hiushalkeamat kiusaavat alkutekstejä ja -puolta muutenkin. Näyttää myöhemmin paremmalta, vaikka värit ovat hieman kalpeat. Sävy lienee ollut kuvaajan tarkoituskin. Selkeä mono. Ekstroihin on tallennettu vain traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy