Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

The Brothers Grimsby

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2016Kesto: 83 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
MPEG-4 AVC 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony) ellei toisin mainita.

Elokuva

Mai­nion mau­ton agent­tijännä­ri brit­ti­vel­jek­sistä, joi­den tiet ero­si­vat pik­ku­poi­ki­na, mut­ta joh­ta­vat nyt jäl­leen yh­teen maail­man kai­va­tes­sa pe­las­ta­jia.

Mai­nion mau­ton agent­tijännä­ri brit­ti­vel­jek­sistä, joi­den tiet ero­si­vat pik­ku­poi­ki­na, mut­ta joh­ta­vat nyt jäl­leen yh­teen maail­man kai­va­tes­sa pe­las­ta­jia. Yk­si on alim­paan per­sen­tii­liin yl­peäs­ti kuu­lu­va jal­ka­pal­lo­hu­li­gaa­ni (Sac­ha Ba­ron Co­hen) ja toi­nen ku­nin­gat­ta­ren MI6:s­ta pal­ve­le­va sli­paat­tu su­pe­ra­gent­ti (Mark St­rong). Kum­man­kin omi­nai­suuk­sia tar­vi­taan huu­mo­rin kuk­kien lan­noit­tee­seen oi­kean pH:n saa­vut­ta­mi­sek­si.
007-mag­ni­tu­din ta­ri­nal­la ar­moi­tet­tu toi­min­ta­ko­me­dia tar­joaa tuh­din kat­tauk­sen alapää­huu­mo­riin tai­pu­vais­ta tirs­kun­nan ai­het­ta. Ali G:stä yhä par­hai­ten muis­tet­ta­va Sac­ha Ba­ron Co­hen on omim­mil­laan tar­koi­tuk­sel­li­sen ä­lyttömän, mut­ta ei on­nek­si ra­sit­ta­van ty­perän, ko­me­dian luot­si­na. Me­no on vauh­di­kas­ta, bond­mai­sen näyttävää ja tuo­reel­la ta­val­la lä­peensä kom­pos­ti­kel­pois­ta.

Kuva & ääni

Elokuva pyrkii olemaan viimeistä piirto myöten mauton, mutta myös 007- ja Bourne-esikuviensa tasalla audiovisuaaliselta ulosanniltaan. Tässä se myös onnistuu. Hyvä toimintaraita rutistaa tortut ja tulitaistelut energisesti, eikä sen enempää musiikkiraitaa kuin tehosteiden käyttöäkään tarvitse karsastaa. Erityisesti muutaman nuotin lainat muista elokuvista on toteutettu hyvin. Kuva on terävä, vakaa ja miljöötään myöten asiallisen ilmava.

Ekstrat

Ekstroissa making of (12 min.), poistettuja kohtauksia (9 min.), pidennettyjä kohtauksia (9 min.), mokia (3 min.), improvisointia (2 min.) ja kooste elokuvan keskeisen elefanttikohtauksen synnystä (4 min.). (IJ)
30/08/2016

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy