Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Seitsemän samuraita

Shichinin No Samurai 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1954Kesto: 201 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 89256EAN: 5706550024019

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

Oh­jaa­jan pää­teos.

Oh­jaa­jan pää­teos. Yk­si täy­del­li­sistä elo­ku­vis­ta: vii­sas, haus­ka ja jän­nittävä. Ku­vaus­tek­nii­kan ilot­te­lu ei peitä al­leen tark­ka­silmäistä psy­ko­lo­gis­ta otet­ta.
Oh­jaa­ja Aki­ra Ku­ro­sawa tun­tee lä­pi­ko­toi­sin ih­mi­sen yl­pey­den, pe­lon ja ah­neu­den. Ikävä kyllä rank­kaa lo­pe­tus­ta ei us­kal­let­tu yrittää: to­del­li­suu­des­sa kylän pe­las­ta­jat oli­si­vat vie­neet oman­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva näyttää hyvältä, vaikka printtiviat vaivaavat hieman alussa. Vastaa kuitenkin Criterionin tarkkuutta, ja voi olla osin parempikin. Selkeä monoraita (DD1.0). Ei ekstroja. Kuuluu punaiseen Kurosawa-kokoelmaan. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy