Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Smurffit 2

The Smurfs 2 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2013Kesto: 105 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
MPEG-4 AVC 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 5051160318271

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony) ellei toisin mainita.

Elokuva

Maail­man­mai­nee­seen suu­re­na tai­ku­ri­na nous­sut Gar­ga­mel kid­nap­paa Smur­fii­nan, jo­ten epä­to­dennäköi­sen si­ni­sen pe­las­tus­ryhmän täy­tyy mat­ka­ta Smurf­fi­kylästä Pa­rii­siin.

Maail­man­mai­nee­seen suu­re­na tai­ku­ri­na nous­sut Gar­ga­mel (Hank Aza­ria) kid­nap­paa Smur­fii­nan, jo­ten epä­to­dennäköi­sen si­ni­sen pe­las­tus­ryhmän täy­tyy mat­ka­ta Smurf­fi­kylästä Pa­rii­siin. Van­han man­te­reen va­lo­jen kau­pun­ki tar­joaa ta­pah­tu­mil­le taus­tan siinä missä edel­li­so­san va­lo­tau­lu­jen lu­vat­tu kau­pun­ki­kin, eikä ta­ri­na ole tälläkään ker­taa tur­han mut­ki­kas. Ope­tus on tällä ker­taa, että isä­puo­li­kin voi ol­la oi­kea isä — ja tämän opet­ta­mi­seen val­jas­te­taan kut­su­vie­ras Bren­dan Glee­son. Myös tyttöe­ner­giaa on nyt tar­jol­la edel­li­so­saa enemmän.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä kuva ja ääni. Suomenkielinen raita on tuttuun tapaan DD5.1-muodossa ja alkuperäinen englanninkielinen raita häviöttömässä DTS-HD Master Audio 5.1-muodossa. Tällä kertaa englanninkielinen raita tuntuu huomattavasti aikuisystävällisemmältä kuuntelukokemukselta kuin suomenkielinen raita, mutta lapsille tilanne on useimmissa tilanteissa varmasti päinvastainen. Ekstroissa poistetttuja kohtauksia (4 min.) ja sarja suppeita koosteita elokuvan synnystä (yht. 24 min.). (IJ)
15/02/2014

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy